zondag 2 juli 2017

Tot slot zondag 2 juli 2017

Santiago de Compostela
Langzaam verander ik van een loper, wandelaar of pelgrim in een toerist. De 3 km van het hotel naar het oude centrum loop ik samen met Marijke dagelijks om langzaam af te kicken. Gisteren nog 15 km in totaal vandaag weer wat minder.
Bij een slot past en woord van dank. Dank aan aan Piet en Ton onder wiens hoede ik in Frankrijk leerde stoïcijns kilometers te maken. Zij waren mijn Brabantse loopbroeders die samen met Paulien uiteindelijk nooit verder verwijderd waren dan een dagafstand en met wie ik altijd tot op de laatste dag  graag samen liep en menig verblijf deelde.
Dank ook aan mijn andere loopmaatjes met wie ik menige kilometer en soms vele dagen samen liep: Wilma, Mona, Ben, Georg, Irmgard en Heidrun.
Dank ook aan allen die mij met hun reacties, mail, telefoontje of Whatsapp steunden en op de moeilijke momenten aanmoedigden.
Dank ook aan mijn zus Ria die steeds vond dat ik te allen tijde mijn tocht moest afmaken.
Een bijzondere plaats in deze rij neemt natuurlijk mijn Lief, Marijke. Zonder haar support was ik er niet aan begonnen, niet herstart en mogelijk vroegtijdig gestopt. Zij zwaaide me uit in de vroege ochtend op de dijk in Lelystad en bij de herstart in Namen.  Zij volgde mijn tocht van dag tot dag soms zelfs van uur tot uur, mij bellend als ik weer eens fout liep.... Zij liep de laatste 5 km met mij mee om mij in Santiago als eerste te feliciteren. Dank je Mopje ik ben super blij en gelukkig met jou!

Dank ook aan allen die mij in de Whatsapp groep Santiago feliciteerden.
Speciale aandacht ook voor allen die als sponsor toezeggingen deden. Dank voor jullie toezeggingen en nu ik klaar ben met de tocht heb ik Goed Nieuws voor jullie: Er kan geld overgemaakt worden! De officiele oorkonde staat op 2500 km.
De sponsoring kan overgemaakt worden naar
NL39INGB 0004797908 tnv Raeven eo Rombouts ovv Santiago Dionne.
Zo gauw de stichting en formele status heeft krijgen jullie hierover bericht met vermelding van jullie gift.
Dank en gauw tot ziens.

1 opmerking:

  1. Hoi René, diepe buiging! Respect 2500km!

    Hartelijke groet,
    Lambert en Linda

    BeantwoordenVerwijderen